HotmixPRO

Den eneste rigtige termiske mixer til professionelle!

HotmixPRO kan arbejde med temperaturer op til 190°C!

Men HotmixPRO laver meget mere end det:
Dehydratorer, "Pacojets" og ismixere: Der er hele tiden noget nyt på vej.

HotmixPRO

Den eneste rigtige termiske mixer til professionelle!

Men HotmixPRO laver meget mere end det:
Dehydratorer, "Pacojets" og ismixere: Der er hele tiden noget nyt på vej.

Støbejern – og
glasemalje, du ikke kan ridse

Over 360 graders
Celsius på overfladen

Maillard-effekten
på få sekunder

Den bedste termiske mixer, du kan få

I 2009 ringede Massimo Bottura til en lokal producent i Modena, Italien. Han ønskede sig den bedste køkkenmaskine til professionelle i verden.

De to, nogle flere lokale kokke, to ingeniører og en produktionsleder satte sig sammen og planlagde HotmixPRO.
Massimo Bottura er for øvrigt indehaver og chefkok på den restaurant, der i 2016 blev udråbt til ”Verdens Bedste Restaurant”: Osteria Francescana.

Efter allerede første år begyndte priserne for ”bedste produkt” og ”årets køkkennyhed” at strømme ind. For dét de udviklede var ikke set på det professionelle marked før.
Og det er dét HotmixPRO og Vitaeco handler om: At opfinde og perfektionere et produkt og give det så voldsomt et kvalitetsløft, at de overhaler alle de andre med flere længder.

Kvalitetskontrollen er helt uforlignelig:
Alle deres produkter testes i alle ender og kanter inden de frigives:
Før samling testes alle komponenter. Under samlingen testes de forskellige enheder af maskinen separat, og til sidst testes det færdige produkt både manuelt og gennem en computer (der igen testes hver morgen inden produktionen begynder). Alle maskiner har således blendet og opvarmet både sand og maskinolie før de slippes fri.

Se de to – italienske – videoer, de lavede med Massimo Bottora herunder:

Først en seriøs:

… og så en humoristisk

Den bedste termiske mixer, du kan få

I 2009 ringede Massimo Bottura til en lokal producent i Modena, Italien. Han ønskede sig den bedste køkkenmaskine til professionelle i verden.

De to, nogle flere lokale kokke, to ingeniører og en produktionsleder satte sig sammen og planlagde HotmixPRO.
Massimo Bottura er for øvrigt indehaver og chefkok på den restaurant, der i 2016 blev udråbt til ”Verdens Bedste Restaurant”: Osteria Francescana.

Efter allerede første år begyndte priserne for ”bedste produkt” og ”årets køkkennyhed” at strømme ind. For dét de udviklede var ikke set på det professionelle marked før.
Og det er dét HotmixPRO og Vitaeco handler om: At opfinde og perfektionere et produkt og give det så voldsomt et kvalitetsløft, at de overhaler alle de andre med flere længder.

Kvalitetskontrollen er helt uforlignelig:
Alle deres produkter testes i alle ender og kanter inden de frigives:
Før samling testes alle komponenter. Under samlingen testes de forskellige enheder af maskinen separat, og til sidst testes det færdige produkt både manuelt og gennem en computer (der igen testes hver morgen inden produktionen begynder). Alle maskiner har således blendet og opvarmet både sand og maskinolie før de slippes fri.

Se videoen de lavede med Massimo Bottora her: