Skip to main content
0

Eno Plancha

Få lynhurtigt stegetemperaturer på over 360 grader og opnå den eftertragtede Maillard-effekt uden bøvl.

Du får altid virkeligt lækre resultater – og du får svært ved nogensinde at bruge komfuret og stegepanden igen.

Eno Plancha

Få lynhurtigt stegetemperaturer på over 360 grader og opnå den eftertragtede Maillard-effekt uden bøvl.

Du får altid virkeligt lækre resultater – og du får svært ved nogensinde at bruge komfuret og stegepanden igen.

Støbejern – og
glasemalje, du ikke kan ridse

Over 360 graders
Celsius på overfladen

Maillard-effekten
på få sekunder

Du får aldrig brug for din stegepande igen!

En côte-de-bœuf, en friskfanget ørred, løg, en lækker blomkål-chili-persille-blanding eller bare et par hurtige spejlæg:
Du får svært ved at bruge en almindelig stegepande igen.

Eno Plancha er gastronomi på meget højt plan uden at være besværligt:

En Plancha er en tyk støbejernsplade med en glas-emalje, der let slipper maden og som ikke tager imod ridser fra stålredskaber. Varmen på de 360-380°C næres enten af elektricitet eller af gas alt efter model.
Glas-emaljen giver let slip på både kød, fisk og grøntsager. Og ikke mindst: Den er nem at gøre ren bagefter: Mens den stadig er varm, hælder du lidt vand på pladen, skraber den med en spatel og tørrer efter med en klud.
Jævnlig kan du så – når pladen er blevet kold – skrubbe efter med en stålsvamp og noget skurecreme. Og alt er i rustfrit stål eller emaljeret, så det kan tåle at stå ude i al slags vejr.

Der er ingen grænser for, hvad du kan lave på en Plancha og resultatet er ubeskriveligt lækkert, når først du er kommet i gang og har fået det lært.

På grund af de høje temperaturer kan du som regel stege uden olie: Maden skal nok slippe emaljen.

En Plancha er ikke nødvendigvis en erstatning for en grill – men den kan mere og den kan det bedre!

Du får aldrig brug for din stegepande igen!

En côte-de-bœuf, en friskfanget ørred, løg, en lækker blomkål-chili-persille-blanding eller bare et par hurtige spejlæg:
Du får svært ved at bruge en almindelig stegepande igen.

Eno Plancha er gastronomi på meget højt plan uden at være besværligt:

En Plancha er en tyk støbejernsplade med en glas-emalje, der let slipper maden og som ikke tager imod ridser fra stålredskaber. Varmen på de 360-380°C næres enten af elektricitet eller af gas alt efter model.
Glas-emaljen giver let slip på både kød, fisk og grøntsager. Og ikke mindst: Den er nem at gøre ren bagefter: Mens den stadig er varm, hælder du lidt vand på pladen, skraber den med en spatel og tørrer efter med en klud.Der er ingen grænser for, hvad du kan lave på en Plancha og resultatet er ubeskriveligt lækkert, når først du er kommet i gang og har fået det lært.

På grund af de høje temperaturer kan du som regel stege uden olie: Maden skal nok slippe emaljen.

En Plancha er ikke nødvendigvis en erstatning for en grill – men den kan mere og den kan det bedre!

Produkter

Herunder ser du et udvalg af Planchaer og tilbehør fra Eno.