Marcato: Italiensk til fingerspidserne

Marcato er 100% italiensk.

Et lille familiefirma, der har gjort det godt indenfor design, kvalitet – og et ønske om at gøre det nemt at lave pasta.

Marcato: Italiensk til fingerspidserne

Marcato er 100% italiensk.

Et lille familiefirma, der har gjort det godt indenfor design, kvalitet – og et ønske om at gøre det nemt at lave pasta.

Hjemmelavet pasta er noget helt andet!

Hjemmelavet pasta er noget helt, helt andet end den tørrede købepasta.
Vi vover påstanden, at der overhovedet ikke er nogen sammenhæng mellem de to:

Den første gang du smager hjemmelavet pasta glemmer du aldrig!

Otello Marcato begyndte sin produktion af pastamaskiner i 1930.
Kvinderne havde været på arbejdsmarkedet siden 1. verdenskrig, hvor der – ligesom i resten af Mellemeuropa – var blevet tyndet grundigt ud i den mandlige befolkning.
Derhjemme var det stadig kvinderne, der stod for husholdningen alene…

Selv om Marcato ikke var den første til at lave pastamaskiner, så er der ingen tvivl om, at han så nødvendigheden i at mindske tiden, det tog at lave pasta.
Én ting er at ælte dejen – noget andet er manuelt at skulle skære dejen ud i tynde strimler. Til hele familien. Hver dag.

Helt vild kvalitet

Marcatos pastamaskiner er lavet i rust-frit stål – ikke billig, slatten, kinesisk aluminium.
Det giver en helt anden oplevelse – og ikke mindst en maskine, der holder i generation efter generation.

Det samme gælder alt det øvrige udstyr til pasta og bagværk fra Marcato: For eksempel vejer deres ravioliform 1200 gram, hvor deres største konkurrents ravioliform vejer 300 gram.

Tro mig: Det gør en enorm forskel, når du skal lave ravioli til en håndfuld gæster, at formen bliver stående, når du arbejder med den!

Hjemmelavet pasta er noget helt andet!

Hjemmelavet pasta er noget helt, helt andet end den tørrede købepasta.
Vi vover påstanden, at der overhovedet ikke er nogen sammenhæng mellem de to:

Den første gang du smager hjemmelavet pasta glemmer du aldrig!

Otello Marcato begyndte sin produktion af pastamaskiner i 1930.
Kvinderne havde været på arbejdsmarkedet siden 1. verdenskrig, hvor der – ligesom i resten af Mellemeuropa – var blevet tyndet grundigt ud i den mandlige befolkning.
Derhjemme var det stadig kvinderne, der stod for husholdningen alene…

Selv om Marcato ikke var den første til at lave pastamaskiner, så er der ingen tvivl om, at han så nødvendigheden i at mindske tiden, det tog at lave pasta.
Én ting er at ælte dejen – noget andet er manuelt at skulle skære dejen ud i tynde strimler. Til hele familien. Hver dag.

Helt vild kvalitet

Marcatos pastamaskiner er lavet i rust-frit stål – ikke billig, slatten, kinesisk aluminium.
Det giver en helt anden oplevelse – og ikke mindst en maskine, der holder i generation efter generation.

Det samme gælder alt det øvrige udstyr til pasta og bagværk fra Marcato: For eksempel vejer deres ravioliform 1200 gram, hvor deres største konkurrents ravioliform vejer 300 gram.

Tro mig: Det gør en enorm forskel, når du skal lave ravioli til en håndfuld gæster, at formen bliver stående, når du arbejder med den!

Produkter

Herunder kan du se, hvad Marcato er i stand til design- og funktionsmæssigt.