Skip to main content
0

Fusion!

Efter otte år med tæt samarbejde, fusionerer danske Gastro de Luxe med svenske Hippie de Luxe.
Det vil skabe en ny stor spiller på det nordiske og baltiske marked.

Nyt om fusionen mellem Gastro de Luxe og Hippie de Luxe

Dansk-svensk fusion skaber ny stor nordisk spiller på markedet for køkkenudstyr!

En ny stærk spiller har set dagens lys på markedet for kvalitets køkkenmaskiner og udstyr til private/professionelle. Det danske firma Gastro de Luxe har fusioneret med det svenske Hippie de Luxe, og dermed fortsætter de deres aktiviteter under det fælles navn Hippie de Luxe.

Bag Gastro de Luxe er de to aarhusianske distributører Anders Juul og Christian Crylle Honoré, der siden 2015 har været leverandører til danske køkkenudstyrs butikker og webshops. Her har de leveret produkter fra brands som Blendtec, Marcato, Chefs Choice, Excalibur, Omega og deres eget produkt Gastro de Luxe’ bagestål.

Christian Crylle Honoré forklarer her om baggrunden for at fusionere med svenske Hippie de Luxe:

”Vi har arbejdet tæt sammen med Linus Kolmevik fra Hippie de Luxe, gennem mere end otte år, så vi kender både Linus og hans ansatte indgående. Vi har haft de samme brands sideløbende med hinanden, og der er så mange paralleller, at et tættere samarbejde giver god mening for begge firmaer. Derfor laver vi nu et fælles firma, som sammen vil have rettighederne i Norden til næsten 20 stærke brands inden for kvalitets udstyr til køkkenet,” forklarer Christian Crylle Honoré.

Med fusionen samles ordrehåndtering, indkøb, regnskab, markedsføring og lager i hovedkontoret på Øland i Sverige, mens den direkte kundekontakt fortsat varetages fra kontoret i Aarhus.

Målet er at blive en både større og tungere spiller på det nordiske marked, og ved sammenlægningen kan der optimeres på særligt lagerhåndtering, fragt og indkøb.

”Fremfor at vi hver især arbejder med præcis samme produkter i hver vores land, så udvider vi på denne måde den geografiske palette til at dække både Danmark, Norge, Sverige, Finland og de baltiske lande. Ved at optimere lagerhåndtering og opnå storkøbs fordele, tror jeg på, at det vil give os grundlag for at kunne vækste vores forretninger,” siger Anders Juul.

Fusionen træder i kraft 01.04.2023. Alle brands kan fremover ses på www.hippiedeluxe.se

 

Fakta:

Gastro de Luxe fusionerer med svenske Hippie de Luxe

Efter fusionen vil Hippie de Luxe være distributør af 20 brands i Norden og de baltiske lande

Brands:

Blendtec, Cellardine, Chefs Choice, CookPlay, Eternum, Excalibur, Heirol, Kawai, La Rochére, Magisso, Marcato, Nordic Ware, Omega, PME, Sage skærebrætter, Seltmann Weiden, Traditional Wineracks og Zieher

Yderligere oplysninger kontakt:

Anders Juul / Christian “Crylle” Honoré – Tlf.: +45 71 999 010

Gastro de Luxe / Hippie de Luxe, Stadion Alle 36, kl. DK-8000 Aarhus C.